Fogfehérítés

Az egyik legkeresettebb fogászati-esztétikai beavatkozás a fogfehérítés. Rendelőnkben, mi is nagy hangsúlyt fektetünk az önbizalmat adó és megnyerő mosolyt biztosító fogfehérítési eljárásokra. A szakorvos vagy a dentál higénikus által végzett fogfehérítésről nagyon gyakori tévhitek keringenek.

Ezek a modern, magas minőségi alapanyagokkal és eszközökkel végzett beavatkozások, ma már nem károsítják a fogat. Egy rendelői körülmények között végzett fogfehérítés sokkal biztonságosabb és kényelmesebb, mint az otthoni, önálló próbálkozások.

Fogfehérítés Esztergom

A szakember által biztosított fogfehérítés sokkal alaposabb és szinte minden esetben megelőzi egy dental higéniás kezelés is . A rendelőben eltöltött idő csak 1 óra . Az otthon végzett fogfehérítés beletelik a páciens néhány napjába és naponta 2-3 órába és fogérzékenységgel is járhat. Az orvosi utasításra, de otthon elvégzett fogfehérítéshez a fogorvos egy lenyomat alapján készülő sínt készít, amelybe fogfehérítő gélt helyez. Ezt a sínt a páciensek jellemzően esténként használják, figyelembe véve a fogorvosunk utasításait.

A rendelői fogfehérítés előnye, hogy a biztonságos körülmények mellett még a megfelelő tájékoztatást is megkapja a páciens. Nem ér semmit a fogfehérítés, ha nem tudja a páciens, hogy mi az, amit ehet és ihat egy ilyen procedúra után. Sokan tévesen azt gondolják, hogy a fogfehérítés 1-2 óra alatt végleges eredményt ad amely részben igaz is, de a kezelést követő napokban némi visszaszíneződés előfordulhat. Ez a csekély visszaszíneződés már jól kezelhető az otthoni fehérítő sínekkel

Azok a páciensek, akik régóta vágynak ragyogóan fehér fogakra, de bizonytalanok a fogfehérítéssel kapcsolatban, bátran forduljanak hozzánk, és mi segítünk eligazodni az otthoni és a rendelői fogfehérítés között. Fogorvosunk nem csak a páciens számára legelőnyösebb megoldást keresi meg, hanem további tanácsokkal segíti őt a legbiztonságosabb és legszebb eredményt elérése érdekében.

Nálunk díjmentes a szűrés, a konzultáció és a kezelési terv készítése! Kérjen időpontot mielőbb!

Elérhetőségeinket ITT találja!