Kik vagyunk?

Mit érdemes tudni a fogászatunkról?

Cégünk alapja az 1993-ban alakult fogtechnikai vállalkozás, mely 3 évvel ezelőtt folyamatos fejlődés mellett bővült ki a fogászati praxis részével. Modern rendelőnk Esztergom belvárosában frekventált helyen fogadja Önt.

Modern technológia

Berendezéseink, és eljárásaink maximálisan megfelelnek az európai normáknak. Magas színvonalú technológiai háttér mellett igyekszünk minden fogászati problémára megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Úgy gondoljuk, hogy a hatékonyságot az biztosítja legjobban, ha a fogorvosi és fogtechnikai rész egy épületen belül van.  Nálunk a fogorvos szoros együttműködésben dolgozik a technikusokkal, ami nagyobb precizitást, eredményesebb megoldást és elégedettebb pácienseket garantál. A rövid vállalási határidőkről egy 10 fős fogtechnikai labor gondoskodik.

Számunkra legfőbb érték a minőségi munka, igyekszünk mindenki számára legjobb szolgáltatást nyújtani elérhető áron. A betegelégedettség kiváló, sok a pozitív visszajelzés, melyet a páciensek növekvő száma is alátámaszt. A minőségi betegellátás mellett igyekszünk a rohamosan fejlődő orvostudománnyal lépést tartani. Kollégáink munkájával szemben magas elvárásokat támasztunk. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Páciensek elégedettségét növeli, hogy minden esetben ideiglenes pótlással távozhat rendelőnkből.

A legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel rendelkezünk (digitális panoráma röntgenkészülék), ennek következménye, hogy pácienseink 90%-nak nem kell felkeresnie más egészségügyi intézményt.

Szolgáltatásainkat fejlesztjük

Cégünk szolgáltatási profilját folyamatosan fejlesztjük, nem csak protetikával, hanem implantológiával és szájsebészettel is foglalkozunk.

Garancia

Termékeinkre és szolgáltatásainkra négy év garanciát vállalunk, melyből az első két év teljes körű, a következő 2 év szavatossági garancia.

Díjmentes szolgáltatások

Nálunk díjmentes a szűrés, a konzultáció és a kezelési terv készítése.

Egészségpénztárak

Számos egészségpénztárral állunk szerződéses viszonyban.

Reméljük, hogy a fentiekről Ön is mielőbb személyesen meggyőződik. Bízunk abban, hogy a munkánk eredményeként Ön is az elégedett pácienseink körébe fog tartozni.

Nálunk mindent megtalál, amire Önnek szüksége lehet a fogászati problémájának szakszerű, tartós, és esztétikus megoldásához.

Elkötelezettek vagyunk dolgozóink tudásának naprakészen tartása mellett, ezért rendszeresen részt veszünk továbbképzéseken, kurzusokon.

Tiszteljen meg bizalmával. Vegye fel még ma velünk a kapcsolatot!