O nás

Cégünk alapja az 1993-ban alakult fogtechnikai vállalkozás, mely 2,5 évvel ezelőtt folyamatos fejlődés mellett bővült ki a fogászati praxis részével. Modern rendelőnk Esztergom belvárosában frekventált helyen fogadja Önt.

Berendezéseink, és eljárásaink maximálisan megfelelnek az európai normáknak. Magas színvonalú technológiai háttér mellett igyekszünk minden fogászati problémára megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Úgy gondoljuk, hogy a hatékonyságot az biztosítja legjobban, ha a fogorvosi és fogtechnikai rész egy épületen belül van. Nálunk a fogorvos szoros együttműködésben dolgozik a technikusokkal, ami nagyobb precizitást és eredményesebb megoldást garantál. A rövid vállalási határidőkről egy 10 fős fogtechnikai labor gondoskodik.

Számunkra legfőbb érték a minőségi munka, igyekszünk mindenki számára legjobb szolgáltatást nyújtani elérhető áron. A betegelégedettség kiváló, sok a pozitív visszajelzés, melyet a páciensek növekvő száma is alátámaszt. A minőségi betegellátás mellett igyekszünk a rohamosan fejlődő orvostudománnyal lépést tartani. Kollégáink munkájával szemben magas elvárásokat támasztunk.

Saját panoráma röntgenkészülékünk van, így nincs szükség további intézmények felkeresésére a kezelések során.

Vállalatunk szolgáltatási profilját folyamatosan fejlesztjük, nem csak protetikával, hanem implantológiával és szájsebészettel is foglalkozunk.

Termékeinkre és szolgáltatásainkra négy év garanciát vállalunk, melyből az első két év teljes körű, a következő 2 év szavatossági garancia.

Nálunk díjmentes a szűrés, a konzultáció és a kezelési terv készítése.

Számos egészségpénztárral állunk szerződéses viszonyban.

Reméljük, hogy a fentiekről Ön is mielőbb személyesen meggyőződik. Bízunk abban, hogy a munkánk eredményeként Ön is az elégedett pácienseink körébe fog tartozni.

Nálunk mindent megtalál, amire Önnek szüksége lehet a fogászati problémájának szakszerű, tartós, és esztétikus megoldásához.

Elkötelezettek vagyunk dolgozóink tudásának naprakészen tartása mellett, ezért rendszeresen részt veszünk továbbképzéseken, kurzusokon.